Vlissingen
Distributieweg 24
4387 PL Vlissingen
Tel: 0118-471191
Middelburg
Gortstraat 44a
4331 LC Middelburg
Tel: 0118-639164
Tel: 06-81075245
Goes
Westwal 17
4461 CM Goes
Tel: 0113-252208
Het vertrouwde full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al uw textiel!

Wassen & Stomen

Al jarenlang het vertrouwde full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van uw textiel. Dankzij onze vergrootte en verbeterde wascapaciteit in ons bedrijf aan de Gortstraat in Middelburg, verlenen wij u een snelle en deskundige kwaliteitsservice tegen zeer scherpe prijzen!

Snelservice

Uw kleding en textiel wordt steeds binnen twee werkdagen gereinigd. Indien gewenst kunt u echter, zonder extra kosten, gebruik maken van onze snelservice voor gordijnen en dekbedden (alleen beschikbaar  in Middelburg of Vlissingen). Wanneer deze voor 10.00 uur 's morgens worden gebracht kunt u deze vanaf 17.00 uur weer afhalen. Let op: Deze snelservice geldt alleen van maandag tot en met donderdag. Bij de vestiging in Vlissingen (Distributieweg 24) geldt: ’s morgens tussen 8 en 9 uur gebracht, 2 uur ’s middags klaar.

Haal- en brengservice

Afhankelijk van de opdracht bestaat de mogelijkheid dat wij binnen onze regio uw kleding, dekbedden, matrasovertrekken, gordijnen en dergelijke even afhalen en weer terugbezorgen. Informeer vrijblijvend naar deze service, die tweemaal per week wordt uitgevoerd en waarvoor de kosten € 7,50 per bestelling bedragen (halen en brengen). 

Overhemdenservice

Heeft u een hekel aan strijken, maar wilt u er toch iedere dag onberispelijk uitzien? Maak dan gebruik van onze overhemdenservice. In Middelburg altijd actie: Wassen en strijken: 5 stuks voor € 10,-.

Bijzondere reiniging

Sommige textielsoorten verdienen bijzondere aandacht wanneer deze gereinigd of behandeld moeten worden. Denkt u eens aan:
Gordijnen en vitrages
Schone gordijnen en vitrages vormen een belangrijk onderdeel van een goed verzorgd interieur. Graag helpen wij u bij het vaak lastige onderhoud ervan en adviseren wij u over de wijze waarop u deze raambekleding langer mooi en fris kunt houden. Service aan huis: Desgewenst nemen wij de volledige verzorging van uw gordijnen en / of vitrages voor onze rekening. Dus niet alleen het reinigen, maar ook het afhalen van de gordijnen en het weer netjes verzorgd terughangen. Voor het regelmatige onderhoud kunnen wij periodiek contact met u opnemen om een afspraak te maken. Daardoor bent u altijd verzekerd van schone, goed verzorgde gordijnen en / of vitrages.

Leer, nappa en suède kledingreparatie
Doorgaans duur in aanschaf met speciale eisen aan het proces van reinigen en afwerken. De kleding wordt natuurlijk ook nagekeken of eventuele kleine schades die, in overleg, meestal hersteld kunnen worden. Ook hier geldt dat wij alleen de beste kwaliteit voor onze klanten accepteren!

(Dons)dekbedden
Naast het hygiënisch aspect, is het raadzaam dekbedden regelmatig professioneel te laten reinigen om allergieën te voorkomen. Zowel de tijk alsook de inhoud van dons en veertjes worden dan zorgvuldig gereinigd. Door de speciale reiniging wint het dekbed merkbaar aan volume. Ook kussens en hoofdkussens kunnen wij op deze wijze voor u behandelen. Daarna kunt u weer gezond slapen onder een warm, schoon en fris dekbed of op een kussen dat aangenaam zacht aanvoelt.

Vloerkleden en tapijten
Na verwijdering van alle stof, zand en gruis uit de artikelen, worden deze via een speciaal procedé, deels handmatig en deels machinaal, gereinigd. Na afloop van de reiniging worden alle stukken met zorg gedroogd en eventueel nabehandeld. U zult versteld staan van het resultaat. Desgewenst voeren wij de reiniging voor u uit, bij u thuis of op het bedrijf. U kunt bij ons ook terecht voor verhuur van machines voor tapijtreiniging.
Voor meer informatie Tel: 0118-639164 of Tel: 06-81075245

Onze speciale reinigingsmethoden gelden vanzelfsprekend ook voor uw kostbare bruidskleding, skikleding, slaapzakken, bekleding van meubilair en textiel dat bijvoorbeeld door brand, water, rook en roet een vakkundige behandeling vereist.