Vlissingen
Distributieweg 24
4387 PL Vlissingen
Tel: 0118-471191
Middelburg
Gortstraat 44a
4331 LC Middelburg
Tel: 0118-639164
Tel: 06-81075245
Goes
Westwal 17
4461 CM Goes
Tel: 0113-252208
Het vertrouwde full-serviceadres voor het deskundig wassen, stomen en repareren van al uw textiel!

Bedrijven & instellingen

Bedrijfskleding

Aantrekkelijke, goed verzorgde bedrijfskleding is een visitekaartje voor grote en kleine bedrijven en andere organisaties. Personeel in de horeca, winkels, garages, banken, tandartspraktijken, taxi- en begrafenisonder- nemingen, service verlenende diensten en op vele andere plaatsen wordt steeds vaker uitgerust met representatieve kleding, al dan niet in de eigen huisstijl. Veel bedrijven besteden de verzorging van de kleding van hun personeel dan ook uit aan de professionele textielverzorger. Als stomerij verzorgen wij vanzelfsprekend de vaak vrij kwetsbare corporate fashion, voor representatieve functies. Maar ook de hygiënische verzorging van te wassen bedrijfskleding nemen wij graag van u over.

Horecaservice

Met de dagelijkse verzorging van uw textiel geven wij de gastvrijheid van uw bedrijf graag een belangrijke kwaliteits- impuls. Door de zorg voor uw horecalinnen aan ons uit te besteden beschikt u steeds op het gewenste moment over schoon, fris gestreken linnengoed. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de gastenwas voor bezoekers van uw hotel of pension, inclusief stomen of het subliem strijken van overhemden. Vraag eens vrijblijvend een offerte aan voor deze service, waarmee wij u graag helpen het uw gasten naar de zin te maken!

Service aan instellingen

Voor de textielverzorging aan bewoners van instellingen, zoals verzorgings- en verpleeghuizen verzorgen wij het complete textielpakket. Bovenkleding wordt door ons gereinigd en subliem geperst. Wasgoed wordt netjes gevouwen en in hygiënisch plastic verpakt weer terugbezorgd. Verrekening van de kosten vindt desgewenst rechtstreeks met de bewoner plaats of aan de instelling. In overleg met de instelling kan ook de benodigde managementinformatie beschikbaar worden gesteld om het beheer van het wasgoed steeds goed in beeld te houden. Een belangrijk voordeel van ons systeem is dat de instelling zelf nauwelijks wordt belast met enige zorg rond het textiel- beheer. Wat niet nat gereinigd kan worden wordt eventueel chemisch gereinigd.

Schoonloopmatten

Voor de horeca, winkels of andere bedrijven die veel bezoekers ontvangen verzorgen wij het onderhoud van zogenaamde schoonloopmatten. Doordat ze regelmatig grondig door ons worden gereinigd zien ze er steeds verzorgd en representatief uit voor een schone, goed verzorgde entree.

Gordijnservice voor uw bedrijf

Het reinigen van overgordijnen is specialistenwerk, vanwege het risico op krimp en vervorming, zelfs bij de duurste materialen. Als specialist in het reinigen en verzorgen van kwetsbare textielmaterialen is onze stomerij bij uitstek de partij om deze activiteit aan uit te besteden. U kunt er dan van verzekerd zijn dat u ze weer als nieuw terugontvangt. Desgewenst kunt u met ons afspraken maken over het periodiek onderhoud van uw gordijnen, zodat u zelf geen onderhoudsplan behoeft bij te houden. Op uw verzoek halen wij de gordijnen bij u op en hangen ze ook weer netjes op hun plaats terug. Eventuele kleine schades worden door ons zorgvuldig gerepareerd. Gordijnen brandwerend maken: Gezien de steeds hogere veiligheidseisen voor horecabedrijven en andere publieke ruimten is het vlamwerend maken van gordijnen en ander hangend textiel, zoals gobelins e.d. steeds vaker voorgeschreven. Informeer naar de mogelijkheden en kosten.